Unitatea de Primiri Urgențe, luată cu asalt în minivacanța de Paște și 1 Mai

Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii consumate în exces de sărbători le-au dat bătăi de cap buzoienilor. În prima si a doua zi de Paște, peste 300 de oameni au ajuns la spital si au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fel ca şi în anii trecuţi, mulţi pacienţi au ajuns la spital din cauza exceselor culinare şi a paharelor de alcool date pe gât fără contenire. Astfel, în prima si a doua zi de Paşti, 326 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a depăşit media prezentărilor zilnice care este de 120 de pacienţi, însă cazurile nu au fost unele extrem de grave, astfel că personalul medical de la UPU a putut face faţă afluxului mărit de pacienţi.

În zilele de 28 şi 29 aprilie, la Maternitatea din Buzău s-au născut 12 copii, dintre care opt fete şi patru băieţi, primul născut fiind o fetiţă, care a venit pe lume în noaptea de Înviere.

Articolul precedentNu scăpăm de vreme rea ! Atenționare meteo de vânt puternic. Rafale de până la 75km/h
Articolul următorAnatomo-patologii confirmă: Cea de-a patra victimă identificată a criminalului în serie din Cipru este buzoianca dispărută în 2016