Un incident extrem de agresiv a avut loc zilele trecute într-un magazin de lângă Gara Buzău. Doar intervenția promptă a agenților firmei de pază și reacțiile  oamenilor au făcut ca incidentul să nu aibă urmări grave.

Întregul incident a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului și de clienți cu telefoanele mobile, conform expresulbuzoian.ro.

Totul a izbucnit în momentul în care un tânăr a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenții de pază ai magazinului i-a atras atenția că sunt multe persoane în magazin și l-a rugat să își pună mască. A fost momentul în care tânărul s-a dezlănțuit.

Mai întâi a lovit agenții de pază ai magazinului, după care a lovit un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el. În cele din urmă, angajații magazinului și un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de la firma de pază, alarmate de activarea butonului de panică. Întregul moment a speriat clienții magazinului.

Bărbatul a fost scos afară din magazin, iar agenții de pază l-au predat polițiștilor și jandarmilor. Chiar și în prezența acestora, individul continua să fie agresiv verbal și chiar se împingea cu unii dintre ei.

Incidentul de la gară, din fericire, nu a avut urmări grave, însă oamenii s-au speriat. 

Sursa: Realitatea de Buzau