În ziua de 10 august a.c., una dintre patrulele de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, în timp ce desfăşura activităţi specifice în zona de competenţă, a depistat un bărbat care încerca să ofere spre vânzare articole de îmbrăcăminte. Poliţiştii au stabilit că bărbatul are vârsta de 48 de ani şi este din județul Ialomiţa.

În urma controlului bagajului acestuia, au descoperit aproximativ 50 de articole vestimentare ce aveau inscripţionate însemnele unor mărci înregistrate.

Astfel, în cauză a fost înregistrat dosar penal în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Articolele vestimentare au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMajorarea PENSIILOR – Marius Budăi: „Nu înţeleg de ce cineva ne-a condamnat la sărăcie pentru 50 de ani de acum încolo”
Articolul următorBănuit de furtul unor biciclete identificat şi reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale