Adolescentul spînzurat azi era solist de muzică populară și elev al Liceului de Artă Margareta Sterian

Șoc, printre elevii și profesorii Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău. Un adolescent de 17 ani, elev în clasa a XI-a la canto popular, a fost găsit spânzurat sub podul de la Mărăcineni. Familia este în stare de șoc.

Până în jurul orei 12:00 nimeni nu a știut cine este bărbatul găsit mort la podul de la Mărăcineni. Dacă inițial poliția a apreciat vârsta decedatului undeva la 30 de ani, mai târziu s-a dovedit că este vorba despre un băiat de 17 ani, din zona Lopătari, dar care locuia alături de fratele său, cu chirie, la Mărăcineni.

Rudele și colegii sunt în stare de șoc, în timp ce profesorii au numai cuvinte de laudă la adresa lui A.B. Tânărul era un elev de excepție, reprezentativ pentru clasa de canto popular din care făcea parte.

Anchetatorii vor să refacă acum ultimele ore din viața tânărului și să stabilească ce l-ar fi putut determina să comită un asemenea gest. Băiatul nu părea să aibă probleme în familie. El nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asupra sa nu au fost găsite documente.

Articolul precedentDescoperire șocantă, sub podul de la Mărăcineni
Articolul următorSpectacol gratuit Gașca Zurli la Buzău. Consiliul Județean se ocupă de organizare