Termenul de finalizare a podului de la Vadu Pașii va fi respectat, anunță președintele CJ Buzău

Preşedintele Consiliului Judeţean a dat asigurări că lucrările la podul de la Vadu Paşii vor continua, iar termenele vor fi respectate, în ciuda problemelor pe care le-a semnalat constructorul după viitura de săptămâna trecută. De asemenea, Petre Emanoil Neagu a spus că nu se pune problema nici măcar de o suplimentare financiară a proiectului.
După viitura de săptămâna trecută de pe râul Buzău, constructorul podului de la Vadu Paşii anunţa în presă că a avut pierderi foarte mari şi că din această cauză este posibil ca lucrările să mai dureze cel puţin un an. Preşedintele Consiliului Judeţean are altă părere.
Mai mult decât atât, preşedintele CJ spune că nu se pune problema unei suplimentări financiare a proiectului, atâta timp cât lucrarea este asigurată.
Lucrările la podul de la Vadu Paşii sunt supravegheate permanent de autorităţi.  Noul pod este reabilitat cu bani de la Consiliul Judeţean Buzău şi Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26.000.000 lei. Lucrarea este executată de un consorţiu format din mai multe firme, printre care si Integral Buzău, societate de construcţii care a ridicat si noua maternitate din municipiu.
Articolul precedentVictorie în instanță pentru elevul exmatriculat după ce a ironizat o profesoară
Articolul următorRugby-ul și futsalul buzoian, la mîna consilierilor locali