În dimineaţa de 2 august a.c., în jurul orei 09.00, un buzoian de 55 de ani a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti cu privire la faptul că a constatat urme de forţare la una dintre ferestrele imobilului.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia de poliţie Costeşti pentru clarificarea situaţiei de fapt. În scurt timp de la sesizare, poliţiştii au depistat principalii bănuiţi, doi tineri, în vârstă de 17 şi 19 ani, din Costeşti, care se ascundeau în sediul societăţii. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea investigaţiilor.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că în imobil cei doi ar fi pătruns în imobil prin spargerea geamului unei ferestre din termopan. Din discuţiile purtate cu persoana vătămată a rezultat că nu a constatat lipsa unor bunuri din depozit.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Costeşti.

Sursa: Realitatea de Buzau