Sâmbătă,  pe Stadionul ”Petrolul” din Berca, Gloria Vadu Pașii și TEAM Săgeata au jucat, pentru a treia oară în două săptămâni, un meci ce a contat pentru desemnarea echipei campioane a județului și implicit pentru desemnarea echipei care va reprezenta județul Buzău la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. La finalul unui joc plăcut, TEAM Săgeata a câștigat titlul de campioni ai Ligii a 4-a Buzău, după o victorie cu 1-0 (0-0). 

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 73 din penalty. După un corner al celor din Săgeata, mingea a ajuns la marginea careului la Marian Grigore, care a preluat pe piept și a șutat la poartă, dar mingea a fost oprită cu mâna de un adversar. Arbitrul Adrian Pană a acordat penalty, iar antrenorul-jucător Romeo Stan a transformat cu toată opoziția portarului Marcu.

TEAM Săgeata se pregătește de un baraj contra unei echipe clasate pe locurile 9 sau 10 în cele 10 serii din Liga a 3-a în sezonul 2020-2021. 

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, reprezentată de Ionuţ Dragomir- consilierul preşedintelui Adrian Petre, Florentin Popescu – secretarul general al AJF şi Gheorghe Laiu – membru al Comisiei de Competiţii, au premiat finalistele, trupa manageriată de inginerul Florian Oprea, primind pe lângă medalii, atât trofeul, cât şi tricourile de campioană judeţeană.

sursa foto: www.arenabuzoiana.ro

Sursa: Realitatea de Buzau