Team Săgeata a pierdut meciul retur, cu 0 la 3, și a ratat promovarea în Liga a iii-a

Team Sageata, campioana judeteana, va evolua inca un an, in liga a IV-A. Buzoienii au ratat sansa promovarii, dupa ce au cedat clar, 0 la 3, pe arena din Sageata. In tur, echipa condusa de Cezar Ionescu pierduse cu 1 la 2, pe Stadionul Otelul

Team Săgeata a ratat promovarea în Liga a III-A, după ce a pierdut, sîmbătă, cu 0 la 3, partida retur cu Dunărea de Jos Galați. Buzoienii aveau nevoie de o victorie cu 1-0, după ce în tur, pierduseră cu 2 la 1.

Meciul disputat în comuna buzoiană Săgeata a fost tranşat de CSU Galaţi în repriza a doua. Primul gol a fost marcat de căpitanul Adrian Grigoraş în minutul 54, cu un şut “cu pământul” de pe la 18 metri, zonă centrală. Cam din aceeaşi poziţie, Sorin Frunză a închis socotelile promovării, cu o execuţie perfectă a unei lovituri libere: 0-2 în minutul 64. Spre finalul partidei, în minutul 88, Grigoraş şi-a pus cireaşa pe tortul aniversar, marcând din penalty pentru 0-3.

În sine, partida nu a fost chiar lipsită de emoţii pentru cei de la CSU şi cei aproximativ 100 de suporteri gălăţeni veniţi la Săgeata. În prima repriză, gazdele au reuşit să ţină jocul echilibrat, unul fără mari ocazii de gol, iar un moment important s-a petrecut în minutul 42, când arbitrul Marius Chiţu a refuzat buzoienilor un penalty, pentru un fault în suprafaţa de pedeapsă. Anterior, gălăţenii au fost cei care au reclamat neacordarea de penalty, la o intervenţie asupra lui Grigoraş.

Partida nu a fost lipsită de incidente, după ce arbitrul Marian Chițu a constatat că una dintre porți nu avea înălțimea regulamentară. Soluția gazdelor a fost una cît se poate de ingenioasă, săparea în zona liniei porții.

Articolul precedentVideo Înfiorător ! Rîul Buzău, sugrumat de peturi
Articolul următorVine potopul, la Buzău ?