Un taximetrist de 61 de ani a fost înjunghiat azi-noapte, la Cilibia

Polițiștii din Buzău sunt în alertă maximă după ce un taximetrist în vârstă de 61 de ani a fost jefuit și apoi înjunghiat de către un client. Agresiunea s-a produs azi-noapte, pe raza localității Cilibia.

Ieri seară, taximetristul – un bărbat din Slobozia – a fost abordat de un client care i-a solicitat să îl ducă până în localitatea buzoiană Cilibia. Ajuns aici în jurul orei 03:00, clientul a început să îl amenințe pe taximetrist, cerându-i toți banii pe care îi avea la el. De la vorbe până la fapte a fost doar un pas. Bărbatul neidentificat l-a înjunghiat pe taximetrist cu un corp ascuțit, după care l-a aruncat din mașină și a fugit cu taxiul acestuia.

Cu ultimele puteri, victima a sunat la 112 și a ajuns în cele din urmă la spital. Dimineață, mașina a fost găsită abandonată, cu o planetară ruptă, pe raza localității Cilibia.

Polițiștii au restrâns cercul de suspecți și îl caută pe agresor. Oamenii legii nu exclud varianta ca acesta să se ascundă pe la vreun localnic și scotocesc comuna în căutarea lui.

Articolul precedentVideo Doi tineri morți în urma unui accident teribil la Grăjdana
Articolul următorBărbatul care s-a aruncat după cruce în râul Buzău s-a rănit în gheață