Un buzoian a fost găsit mort, în această dimineață, pe marginea unui drum județean din Brăila. Fiul acestuia susține că a fost omorît în bătaie

Nenorocirea s-ar fi întâmplat aseară, pe drumul  judetean 203A, între localitatile Vișani si Câineni. Victima, un buzoian în vârstă de 65 de ani, se afla în căruță alături de fiul său, în vârstă de 41 de ani, și străbătea satele județului vecin pentru a vinde sare. În jurul orei 21:30, cei doi ar fi intrat în conflict cu un grup de localnici. Grupul violent s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra buzoienilor, tatăl decedând în urma leziunilor.

Apelul la 112 a fost efectuat abia în dimineața zilei de luni: fiul, care a stat toată noaptea lângă trupul neînsufletit al părintelui său, pe drumul dintre Vișani și Cîineni Băi,  nu ar fi avut telefon mobil.

Politiștii efectuează cercetări la fata locului pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul sexagenarului. Singurul martor al presupusului omor, fiul victimei, se află internat în spital. Oamenii legii nu exclud nici posibilitatea unui conflict între tată și fiu, pe fondul consumului de alcool.

Articolul precedentMândria Buzăului se deteriorează. Apar primele probleme pe Calea Eroilor
Articolul următorDebut de sezon cu dreptul, pentru echipele buzoiene