Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost ridicat de la locul de muncă de polițiștii buzoieni, fiind condus la audieri în dosarul crimei de la Tăbărăști

Marian Comănici, bărbatul audiat, este concubinul Auricăi Anghel, femeia găsită moartă pe un câmp din localitatea Tăbărăști. El a fost ridicat de anchetatori în această dimineață de la serviciul de gospodărire al Primăriei Gălbinași, acolo unde presta ore de muncă în folosul comunității în schimbul încasării ajutorului social.

Bărbatul este cel care a semnalat dispariția concubinei sale acum mai bine de o lună de zile. El este unul dintre suspecți, însă anchetatorii ar mai avea în vizor și o altă persoană din comună.

Este vorba despre C.D., un bărbat de etnie romă din Gălbinași, care a mai fost condamnat, în trecut, pentru crimă. Se pare că bărbatul, care executase peste 25 de ani de închisoare, fusese eliberat de curând.

Cadavrul unei femei dispărute de acasă a fost descoperit de polițiștii buzoieni săptămâna trecută, pe un câmp din localitatea Tăbărăști. Necropsia a scos la iveală faptul că moartea femeii a fost violentă.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Articolul precedentBiciclist polonez, lovit de autoutilitară, pe DN2E85
Articolul următorS-au trezit cu puiul de urs în curte