Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Bâlhacu, produs luni seară, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, se urcase băut la volan

Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Bâlhacu, produs luni seară, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, se urcase băut la volan. Probele de sânge recoltate la momentul ajungerii la spital indică o concentrație alcoolică de 0,25 mg/l.

Viorel Lințeanu, șoferul care nu a oprit la trecerea de cale ferată de la Bâlhacu deși semnalele luminoase erau aprinse iar bariera lăsată, nu este la prima abatere de acest fel.

Acesta a mai fost prins de polițiștii buzoieni în februarie conducând cu o concentrație alcoolică de 0,10 mg/l fapt pentru care a rămas fără permis. A contestat procesul verbal întocmit de polițiști și în baza unui certificat de grefă și-a recăpătat permisul până la soluționarea cauzei.

Bărbatul care a provocat accidentul în urma căruia au murit 4 persoane se află internat în stare critică pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Articolul precedentSîmbătă, procesiune de Florii
Articolul următorVideo Ministrul Mediului anunță anchetă la Buzău după ce cadavrul unui urs ar fi fost batjocorit