Astăzi, 3 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 6714;
  • Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 5422;
  • Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 175;
  • Număr persoane în carantină la domiciliu: 824;
  • Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 968.
  • Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 56 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

În cadrul acțiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 10500 lei.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAcțiuni privind combaterea și prevenirea violenței în familie
Articolul următorVINERI, Ora 18:00 – Culisele statului paralel: Povestea privatizării Petrom