Prefectul Daniel-Marian Țiclea a condus, astăzi, prima întâlnire a Colegiului Prefectural organizată după sărbătorile pascale, ocazie cu care a salutat prezența fizică a directorilor și șefilor de instituții, dar și a jurnaliștilor, exprimându-și speranța că aceasta va fi normalitatea, pe viitor.  

În cadrul ședinței, printre altele, a fost prezentat raportul cu rezultatele verificărilor efectuate de către instituțiile cu rol de control în  perioada premergătoare sărbătorilor pascale.

De asemenea, au fost expuse raportul privind activitatea desfăşurată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău în anul 2021 și o informare privind programul anual al culturilor semincere de toamnă și primăvară, admise la multiplicare.

În cadrul aceleiași ședințe, directorul Direcției Județene pentru Statistică Buzău, Cornelia Geambașu, a prezentat stadiul Recensământului Populației și al Locuințelor în etapa autorecenzării 15.03 – 15.05.2022, la nivelul județului Buzău.

Legat de recenzare, prefectul  Daniel-Marian Țiclea le-a reamintit directorilor de instituții deconcentrate din subordine că se dorește o mai mare implicare a lor în privința autorecenzării angajaților, fiind subliniată ideea că orice salariat care se autorecenzează poate beneficia, ulterior, de o zi liberă.

La capitolul ”Diverse”, a fost abordat subiectul lucrărilor de consolidare care se efectuează pe DN 10 Buzău-Brașov.

Sunt vești foarte bune pentru șoferi. Sunt speranțe că se vor finaliza curând cele 4 lucrări de consolidare  de pe DN 10, care se derulează la km 30, 34, 83 și 86. De asemenea, sunt  toate șansele ca la 15 iunie să se inaugureze podul nou-nouț peste Bâsca Chiojdului, la Cislău, (km 46). Este primul pod nou, construit pe rețeaua de drumuri  naționale din județul Buzău, de după Revoluție” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.  

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAccident cu 4 autoturisme implicate, la ieșire din municipiul Buzău
Articolul următorReprezentanţii Biroului Siguranţă Şcolară alături de elevi pentru marcarea Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor