MApN recrutează candidați pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști. 

Sunt disponibile aproape 1.700 de posturi, iar pentru a fi admiși, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții fizice și vor fi supuși și testelor psihologice, potrivit b1.ro. 

Se poate alege orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în județul în care candidatul domiciliază, anunță MApN. 

Din cele 1.695 de locuri anunțate, doar 921 sunt vacante, iar candidații au vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani și doresc o slujbă sigură și bine plătită. Ei pot concura pentru un singur post. 

Candidații mai au la dispoziție două săptămâni pentru depunerea dosarelor la centrele de recrutare din țară. 

Selecția a început încă din 26 septembrie, iar ultima zi de înscriere este data de 24 octombrie. 

Există anumite condiții pentru cei care doresc să fie admiși. Candidații trebuie să aibă cetățenie română cu domiciliul stabilit în țară și să fie majori. 

De asemenea, viitorii soldați trebuie să fi absolvit cel puțin primii doi ani de studiu din învățământul secundar superior, să aibă permis de conducere valabil, catagoria B și C și, nu în ultimul rând să fie declarați admiși la probele de selecție, la examenul medical. 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentComentatorul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu a murit subit. Avea 46 de ani
Articolul următorUn gălățean băut a provocat un accident pe drumul din spatele stațiunii Lacu Sărat. Un buzoian a fost rănit și transportat la spital