Meciul din turul III al Ligii Europa la handbal feminin dintre SCM Gloria Buzău și Nantes Atlantique, se va juca duminică, 22 noiembrie, de la 11.30, și va fi transmis live pe pagina de Facebook a clubului buzoian.

Echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă este hotărâtă încerce imposibilul și să se ­ca­lifice în grupele Ligii Europa după ce în tur a pierdut la 7 goluri diferență în fața franțuzoaicelor. Duminică, în Sala Sporturilor din Buzău, handbalistele de la SCM Gloria Buzău vor încerca să recupereze handicapul din tur, unde chiar a avut un început bun de meci și au condus cu 5-4 la jumătatea primei reprize. 

Gloria Buzău a intrat în vacanță în întrecerea internă, după doar 6 etape disputate în Liga Florilor, în timp ce Nantes a evoluat în campionatul Franței, miercuri, când a pierdut cu 28-30, la Paris 92, o altă reprezentantă a Franței în Liga Europa.

La meciul de duminică, se vor afla și cinci jucătoare care vor evolua luna viitoare la EURO 2020 din Danemarca: Ana Maria Iuganu și Andreea Rotaru, respectiv Blandine Dancette (Franța), Adrianna Placzek (Polonia) și Nathalie Hagman (Suedia).

Accesul spectatorilor la partida de duminică, de la Sala Sporturilor, nu este permis! Meciul, programat de la ora 11.30, nu va fi transmis nici la TV, dar va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a SCM Gloria Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPolițist local din Buzău răpus de virusul SARS-CoV-2
Articolul următorPeste 9.200 cazuri noi de COVID-19 şi 160 de decese, în ultimele 24 de ore. Siutaţia pe fiecare judeţ