Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău organizează un concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate, în vederea ocupării unui post vacant de Ofițer specialist I – în cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice. Data limită pentru înscrieri este 23.11.2021.

Cererile de înscriere vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţi la adresa de e-mail [email protected] conform perioadelor menționate în anunțurile de recrutare ce se regăsesc pe site-ul inspectoratului în secțiunea „Carieră”.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare precum și alte informații relevante se regăsesc în anunțurile prezente pe site-ul oficial al instituției.

De asemenea orice modificări, informații noi, dar și rezultatele vor fi făcute publice prin postarea în secțiunea „Cariera” ( http://isubuzau.ro/index.php?pg=cariera.htm ) și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr.51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27112.

Sursa: Realitatea de Buzau