A fost finalizată instalarea noii suprafețe de joc a Sălii Sporturilor Romeo Iamandi

O  suta de mii de euro a costat montarea noii suprafete de joc, dupa ce vechea pardoseala a Salii Sporturilor a fost „pensionata”, dupa 36 de ani de activitate. Noile facilitati instalate in sala Romeo Iamandi vin cu o garantie de doi ani. Pe viitor, se spera si la schimbarea sistemului de ventilatie.

După 36 de ani, Sala Sporturilor Romeo Iamandi a fost dotată cu o suprafața de joc modernă, agreată de federațiile internaționale de handbal, volei și baschet. Finalizarea lucrărilor vine cum nu se poate mai bine, chiar înaintea startului campionatelor de handbal. Inițial, șantierul trebuia să dureze pînă pe 5 septembrie, dar firma  constructoare a reușit să devanseze termenul limită.  Noua pardoseală va fi inaugurată Sîmbătă, de la 18, cu un meci de handbal masculin între HC Buzău și Dunărea Călărași.

Noul parchet din Sala Sporturilor are o garanție de doi ani, dar doar în cazul în care sunt respectate clauzele stipulate în contract. Pe suprafața de joc nu vor putea fi găzduite competiții de gimnastică, tenis de masă, sau orice concurs care presupune instalarea oricărui fel de dispozitiv direct pe lamelele din lemn. De asemenea, nu vor putea fi găzduite nici concerte, dacă scaunele vor fi instalate direct pe parchet.

Anul viitor, reprezentanții DJTS intenționează să schimbe și sistemul de ventilație, o instalație care datează tot din era antedecembristă.

Articolul precedentDouă iubitoare de animale au îngrozit localnicii din Cernătești
Articolul următorGeneralul Petrică-Lucian Foca a devenit joi seară subprefectul judeţului Buzău