În data de 9 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, au reţinut pentru 24 de ore, doi râmniceni, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în data de 9 octombrie, cei doi bărbaţi de 20, respectiv 37 de ani, ar fi distrus parbrizul autoturismului persoanei vătămate – un râmnicean de 21 de ani, în timp ce se afla cu autovehiculul pe o stradă din municipiu.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi râmniceni, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

În data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Grebănu, au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Din cercetări a reieșit că, în data de 9 octombrie, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, persoana vătămată – un bărbat de 32 de ani, din Podgoria, în urma unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: Realitatea de Buzau