Polițiștii de investigaţii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au reţinut principalul bănuit de comiterea unor furturi din societăţi comerciale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bănuitul, un tânăr de 19 de ani, din Mărăcineni, în perioada 01 aprilie – 10 iunie a.c., ar fi sustras articole de îmbrăcăminte, din patru societăţi comerciale, din municipiul Buzău. Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate la 500 lei.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bănuitului şi, în baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMinistrul Sănătății, avertisment pentru angajații din sistemul medical nevaccinați: Se vor testa din fonduri proprii
Articolul următorFoto+video: Probleme din cauza ploilor abundente în județul Buzău