În data de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Săgeata au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt de autovehicul – un tânăr de 18 ani, din localitatea Săgeata. Furtul a fost săvârşit în dauna unui tânăr în vârstă de 28 de ani, din aceeași comună.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., bănuitul ar fi profitat de faptul că proprietarul a lăsat autoutilitara parcată în apropierea domiciliului, neasigurată și cu cheile în contact. Autoutilitara era încărcată cu două tone de brichete de paie.

În urma verificărilor în bazele de date specifice, poliţiştii au constatat că tânărul nu figura ca deţinător de permis de conducere.

Prejudiciul, estimat la 5000 de euro, a fost recuperat în totalitate de polițiști și predat persoanei vătămate.

Față de tânăr a fost luată, pe bază de ordonanţă, măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCa să poată intra să joace la pariuri s-au folosit de certificatul de vaccinare al unor prieteni
Articolul următorMăsuri pentru prevenirea şi combaterea prejudicierii fondului forestier aplicate de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Grebănu