În data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, au identificat principalul bănuit de comiterea furtului a două vehicule. .

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bănuitul, un bărbat de 27 de ani, din Vintilă Vodă, ar fi sustras în scop de folosinţă, în noaptea de 11/12 iulie a.c., o autoutilitară şi un autoturism. Autoutilitara ar fi condus-o câţiva metri, iar autoturismul a fost ulterior găsit de poliţişti, abandonat în municipiul Ploieşti. Bănuitul ar fi profitat de faptul că autoturismele erau parcate în incinta unei societăţii comerciale din Beceni, neasigurate şi având cheile în contact.

Furtul a fost săvârşit în dauna a doi bărbaţi în vârstă de 28 de ani, ambii din Beceni.

În urma verificării bănuitului în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru luare măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Buzau