Gloria Buzău ar urma să dispute meciuri pe 5 și 7 Ianuarie, deși regulamentele FRH stipulează imperativitatea unei pauza de 48 de ore, între două partide de campionat

O singură zi de pauză, între două partide de campionat, vor avea răgaz elevele lui Romeo Ilie. Este încă un tertip deloc fair-play la care au apelat cei de la Râmnicu Vâlcea, în complicitate cu Federația Română de Handbal, reprogramând un meci fără măcar să dea un telefon la Buzău.

Așa s-a întâmplat și în noiembrie, atunci când partida care trebuia să se dispute pe 9 ale lunii a fost reprogramată, iar șefii secției de hadbal de la Gloria au fost puși în fața faptului împlinit. Dacă meciul cu Vâlcea se va disputa pe 5 Ianuarie, Gloria ar avea la dispoziție o singură zi de pauză, întrucât pe 7 handbalistele vor juca împotriva celor de la CSM Slatina. Culmea, chiar regulamentele federației stipulează imperativitatea unei pauza de 48 de ore, între două partide de campionat.

Gloria este, totodată, cea mai dezavantajată echipă, în urma scandalului “Corona Brașov”. Roș-albastrele au fost singurele care le învinseseră pe brașovence, în turul de campionat. O eventuală depunctare, ar duce Gloria pe locul al cincilea.

Articolul precedentLa Buzău, prefect demis, dar fără o nouă numire în funcție
Articolul următorBuzoianul Gabriel Avramescu, noul prefect de Galați