Fostul international roman Ilie Stan a dezvaluit motivele pentru care a ales sa revina la Gloria Buzau

Fostul internaţional Ilie Stan  s-a hotărât să revină acasă la Buzău pentru a semna cu SCM Gloria, echipă promovată în eşalonul secund. Contractul va fi parafat luni, obiectivul fiind clasarea în primele şase locuri. Referitor la staff, Ilie Stan a precizat că deocamdată nu a stabilit care vor fi colaboratorii săi, însă,cu certitudine unii motivaţi şi bine pregătiţi.

,,Am antrenat odată pe FCSB şi consider că am realizat ceva acolo. Nu pot însă uita că sunt buzoian şi mă încântă revenirea  pe banca tehnică a echipei din Crîng. Stabilitatea financiară a clubului, un lucru esenţial dealtfel, precum şi faptul că se doreşte un proiect viabil care urmăreşte performanţa şi implicit readucerea oamenilor în tribune, stau la baza deciziei mele de a prelua conducerea tehnică a Gloriei Buzău. După discuţiile purtate cu cei care conduc destinele clubului, am rămas surprins plăcut deoarece mi s-au părut destul de motivaţi în privinţa realizării obiectivelor. Eu sunt  pregătit din toate punctele de vedere să mă alătur acestui proiect. La fiecare echipă pe care am antrenat-o,am acumulat experienţă şi a venit momentul să pun totul în practică. Am nevoie de Gloria Buzău şi ea,de mine”,a declarat Ilie Stan.

Zilele acestea,tehnicianul buzoian s-a aflat la Stuttgart la bunul său prieten Victor Forţu, un apreciat arbitru de volei în Germania,unde este stabilit de mai mulţi ani.

Articolul precedent15 ani de durere, de lacrimi, de întrebări fără răspuns. 18 persoane și-au pierdut viața la Mihăilești
Articolul următorUn octogenar s-a aruncat in fata trenului