Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, a fost reținut astăzi de procurori într-un nou dosar penal. El este acuzat de instigare la furtul unor saci cu buletine de vot din arhiva Judecătoriei Mizil.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că primarul Voicu a fost reținut alături de alte două persoane, autorul furtului și un complice. Edilul comunei Ciorani este acuzat de instigare la sustragerea de probe.

Cei trei vor fi prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că același primar a fost trimis în judecată într-un dosar de fraudă electorală.

Dosarul va fi fi judecat la Judecătoria Buzău, după ce procurorii care instrumentează cauza au cerut şi obţinut în instanţă ca, la momentul trimiterii în judecată, acesta să nu ajungă pe rolul Judecătoriei Mizil, care era competentă să judece cauza.

Solicitarea procurorilor a fost făcută în condiţiile în care Judecătoria Mizil nu ar putea fi imparţială în judecarea acestui dosar, deoarece din arhiva acestei instanţe au fost furate buletine de vot de la alegerile din Ciorani.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentSCM Gloria Buzău a câștigat fără emoții ultimul meci din acest an în Liga Florilor
Articolul următorComisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus suspendarea temporară a activităţii site-ului altex.ro