Social-democratul Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, unul dintre criticii constanți ai președintelui PSD, Liviu Dragnea, îl taxează încă o dată pe liderul pe care-l consideră vinovat pentru rezultatul slab scos de partidul său

Constantin Toma spune că, acum, după pierderea alegerilor europarlamentare de către PSD, inclusiv în municipiul Buzău, își dă seama că s-a votat cu multă ură împotriva unui om și a sistemului creat la nivel național de către acesta.

Chiar dacă s-au luat și unele măsuri bune în ultimii 3 ani, spune edilul buzoian, s-a uitat de cei peste 5 milioane de români care au „ales” să se mute în străinătate.

”De asemeni s-au luat multe măsuri doar în spirit electoral și acest lucru nu are cum să ne ajute ca țară pe distanță lungă. Din această cauză foarte mulți din românii de afară și din țară s-au simțit de multe ori umiliți!”, scrie Constantin Toma.

Acesta redă în continuare mesajul postat pe Facebook la data de 20 septembrie 2018, intitulat „Fără Dragnea…”:

”Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreun om care să aibă atâția oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă. Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara! (…) Țara și fiecare român au nevoie de altceva!”, a scris Toma după căderea guvernului Tudose.

”Sunt convins, de asemenea, că PSD-ul ca partid va avea puterea să-și revină alegându-și cu mai multă înțelepciune conducătorii. Mulțumesc întregii echipe PSD de la Buzău, în frunte cu domnul Marcel Ciolacu care m-a ajutat și mă ajută necondiționat pentru schimbarea orașului în bine. În viață sunt întotdeauna și bune și rele și trebuie să învățăm mai ales din greșeli făcute cu voie sau fără voie!”, a mai scris Constantin Toma, care este și președinte al PSD Buzău, organizația municipală.

În municipiul Buzău alianţa USR-PLUS a câştigat alegerile europarlamentare la diferenţă de un procent faţă de PSD. Îeri, la o zi după scrutin, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv și ulterior arestat.

Articolul precedentSe schimbă direcţia de mers cu prioritate în intersecţia străzilor Constituţiei şi Prutului
Articolul următorÎncă un cutremur în zona Buzăului