SCM Gloria Buzău a întrerupt seria de 4 meciuri fără victorie și a câștigat în deplasarea de la CSM Slatina la o diferență confortabilă, de 6 goluri, scor 17-23 (8-11). 

Prima partidă a returului Ligii Florilor s-a disputat sâmbătă la prânz, la Slatina, acolo unde SCM Gloria Buzău a început returul cu o victorie care le menține pe jucătoarele Buzăului în lupta pentru primele 5 locuri. A fost primul succes al echipei buzoiene cu Daniel Anca pe banca tehnică, într-un joc în care Bianca Harabagiu a revenit după o accidentare, însă a văzut cartonașul roșu în minutul 5, în urma unei intervenții imprudente la Adina Cârligeanu. De partea cealaltă, evoluția foarte bună a Rebecăi Necula n-a fost suficientă pentru a împiedica a douăsprezecea înfrângere a echipei din Slatina.

Buzăul a fost în permanență la conducere, după ce Blazevic a deschis scorul și Necula a egalat la 1, iar Petrovic a adus Buzăul din nou la conducere în minutul 4. Buzăul s-a distanțat prima dată la trei goluri, scor 1-4, iar în minutul 23 Moroianu a majorat diferența la 4 goluri, scor 7-11. În ultimele minute ale primei reprize s-a mai marcat un singur gol, Slatina marcând pentru 8-11.

După pauză, primele care au marcat au fost buzoiencele, prin Iuganu și Stoleru. Gazdele s-au mai apropiat de trei ori la două goluri, dar în minutul 47 Ilyina a marcat pentru Gloria și a refăcut diferența de 5 goluri, scor 14-19. În minutul 58 Ilyina a marcat ultimul gol al meciului, stabilind rezultatul final, 17-23 și cea mai mare diferențăd e scor din acest joc. 

CSM Slatina: Timoshenkova a avut 6 intervenții, Chetraru a avut 3 intervenții– Necula 7 goluri, Striukova 4, Dragomir 3, Cârligeanu 1, Țăcălie 1, Olaru 1, Lixăndroiu, Drăghici, Bogdanovici, Fulgoi, Lecu, Popescu, Lazea, Coman. Antrenor: Victorina Bora.

SCM Gloria Buzău: Batinovic 1 gol și 14 intervenții, Kelemen – o intervenție – Ilyina 6 goluri, Blazevic 5, Iuganu 5, Stoleru 3, Moroianu 2, Petrovic 1, Harabagiu, Burlachenko, Bucur, Sîrb, Czeczi, Vasileuskaya, Prkacin. Antrenor: Daniel Anca.

Foto: Facebook CSM Slatina

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCând e vacanţa elevilor din februarie în 2023
Articolul următorVideo: O conduită preventivă și responsabilă la volan poate salva vieți! Acțiuni în sistem intregrat ale polițiștilor, jandarmilor și militarilor MAPN