Coronavirusul seamănă panică printre cadrele medicale de la noi. O doctoriță de la Spitalul Județean de Urgență Buzău și-a înaintat demisia, gestul său părând a avea legătură cu amenințarea reprezentată de Covid-19.

Decizia ar fi fost asumată de medicul anatomopatolog săptămâna trecută, atunci când demisia a ajuns și pe masa managerului SJUB, Claudiu Damian.

Medicul în cauză este încadrat la Serviciul de Medicină Legală și ar mai avea cel puțin zece ani până la vârsta de pensionare. Totuși, acesta fost de acord să își continue activitatea și în prima jumătate a lunii aprilie, după care va părăsi postul de la Spitalul Județean.

O altă plecare de răsunet este cea a secției Infecțioase a SJUB. Este vorba despre dr. Elena Damian, șefa secției Gârlași, care și-a depus luna trecută dosarul de pensionare.

Cele două plecări nu pun în pericol activitatea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Cu o situație mai delicată se confruntă însă conducerea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, acolo unde mai multe cadre mediale și-au anunțat demisia.

Articolul precedentDovada că în spatele unui bărbat „puternic” se află o femeie (și) mai puternică. Bădălău, legături primejdioase cu „Regina Achizițiilor”
Articolul următorCabinet stomatologic de urgență, la Spitalul Județean