Președintele Camerei Deputaților, lider al PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a venit să voteze la ora 8.30 la secția 1 amenajată la Școala generală nr 5. Cu câțiva spp-iști prin preajmă, liderul social democrat a venit la vot singur, el fiind  așteptat de primarul Constantin Toma, care tocmai ce votase la Liceul de Arte. 

După ce a ieșit de la vot, Ciolacu a declarat că a votat ”cu speranța unei Românii mult mai bune și mai liniștite” și cu ”omul care în ultimii ani a ajutat foarte mult Buzăul, județul meu natal.” 

”Intotdeauna am mers la vot dimineață mai ales că azi e o duminică superbă, îmi doresc din toată inima să vină cât mai mulți români la vot, pentru că așa e normal, e una dintre zilele în care așl vedea obligativitatea votului pentru români, ne alegem președintele, cea mai înaltă funcție, trebuie să fie cea mai reprezentativă în urma votului exprimat de către români.”, a spus Ciolacu,. 
Președintele Camerei Deputaților a adăugat că este mândru că s-a reușit scoaterea legii privind votul românilor în străinătate: ” In sfârsit am reușit, printr o lege de care eu personal sunt mândru, ca și în diaspora să se voteze normal, fără tensiuni, si chiar sunt mândru de acest lucru, alături de toți colegii mei din toate partidele. Am reușit să ne adunăm și să depășim toate orgoliile partinice și să scoatem o lege foarte bună. Categoric, azi prezența trebuie să fie peste 50 la sută, cat mai reprezentativi sa fie cei doi candidati care vor intra în turul doi.”. 

Articolul precedentPrezență la urne 0% în două localități din Buzău
Articolul următorVot cu urna mobilă, la spital