Update:Femeia de 68 de ani, dispărută în ziua de 29 iunie a.c., a fost găsită în municipiul Buzău.

Din primele verificări a reieșit că persoana nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii buzoieni mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat și i-au sprijinit în activitățile de căutare!

În ziua de 29 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, au aplicat 97 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 14 permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

Aparatele radar au înregistrat 37 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 7 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile, respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză – 157 km/h – au fost înregistrate autovehiculele a doi șoferi de 32 și 53 de ani, din Neamț, respectiv Buzău, care rulau pe DN2E85, în afara localității Mihăilești, respectiv Limpeziș.

Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (9), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (8), dar şi 18 sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Alte 7  permise de conducere au fost reţinute pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului și pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roșii a semaforului.

Poliţiştii au avut în vedere respectarea regulilor de circulaţie şi de către alţi participanţi la trafic, pentru neregulile constatate fiind sancţionaţi 14 de pietoni, biciclişti şi căruţaşi.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 47.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Buzau