Sâmbătă, 17 decembrie 2022, 350 de buzoieni și-au rezolvat problemele pe care le aveau la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în ziua în care angajații de la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău au decis să vină la muncă, în sprijinul oamenilor, deși era zi liberă.

Polițiștii de la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău au efectuat 210 operațiuni pentru preschimbare permise și 140 de operațiuni la înmatriculări. Până la ora 14.00, toate solicitările din partea celor care s-au prezentat la ghișeele acestui serviciu au fost preluate și duse la bun sfârșit. Toată lumea a fost tratată cu respect, nimeni nu a plecat acasă fără a avea problema rezolvată. 

„Ne bucurăm că am putut oferi acest sprijin buzoienilor, înainte de Crăciun. Faptul că am reușit sa absorbim înainte de ora 14.00  presiunea celor care aveau urgențe demonstrează că măsurile punctuale luate la S.P.C.R.P.C.I.V. au fost eficiente. Mulțumiri colegilor polițiști pentru efortul depus și tuturor cetățenilor pentru răbdare. Continuăm împreună, cu respect și încredere” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel – Marian Țiclea.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVeniturile scad, totul se scumpește, numai consumul de băuturi este în creștere
Articolul următorFinaliștii selecției naționale Eurovision 2023