Doi buzoieni de 27 și, respectiv, 32 de ani au fost reținuți pentru proxenetism, urmând a fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă. Ei și-au trimis, culmea, cele mai apropiate persoane să-și vândă trupul, activități de pe urma cărora au strâns, conform anchetatorilor, circa 250.000 de euro.

Cei doi buzoieni, de 27 și 32 de ani, sunt acuzați că timp de patru ani, în perioada 2016-2020, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere de 25 și 26 de ani, pe teritoriul mai multor state. Cele două sunt, în fapt, soția unuia dintre proxeneți, iar cealaltă este concubina celui de-al doilea. Cele două femei au fost trimise să se prostitueze în țări precum Elveția, Marea Britanie, Germania, însă și-au vândut trupul și în mai multe orașe din țară.

De pe urma acestor activități, indivizii ar fi obținut foloase materiale estimate la 250.000 de euro. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și riscă să ajungă după gratii, fiind acuzați de proxenetism.

Polițiștii i-au ridicat pe cei doi, marți, 29 decembrie 2020, în urma unor percheziții domiciliare, activităţile fiind desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPolițiștii buzoieni au confiscat aproximativ 20 mc lemn
Articolul următorBilanț coronavirus 30 decembrie: 4.875 de cazuri noi și 127 de decese