Un angajat al AJVPS Buzău, paznic pe un fond de vânătoare din județ, a fost pus sub urmărire penală după ce polițiștii au descoperit că ar fi mână în mână cu o rețea de braconieri

Potrivit IPJ Buzău, din grupul nestructurat care a făcut pagube considerabile prin activitățile de braconaj cinegetic de pe raza județului Buzău făcea parte și un paznic de vânătoare aparținând Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. Pus să păzească fondul de vânătoare, individul a trecut de partea ilegaliștilor, iar acum trebuie să dea socoteală în fața legii.

La auzul veștii că un angajat de-al său, care trebuia să protejeze fauna cinegetică, a făcut pact cu braconierii, directorul AJVPS Buzău, Dragoș Ștefănescu, a declarat că a demarat o anchetă internă pentru ca cei ce au încălcat legea să poată fi trași la răspundere.

Luna aceasta, polițiștii din Buzău au destructurat o rețea de braconieri cu ramificații în tot județul și chiar în Brăila, unde își avea reședința un italian care ar fi facilitat importul ilegal arme din străinătate. În Buzău, membrii rețelei fie le vindeau, fie le foloseau personal.

Articolul precedentÎncă un cutremur a zguduit Buzăul. Este al treilea în 2 zile
Articolul următorA fost confirmat cel de-al doilea caz de gripă în județul Buzău