Parcare nouă, modernă, în centrul municipiului Buzău

Municipiul Buzău va avea o parcare subterană și supraterană realizată de către un cunoscut om de afaceri din oraș. Într-o primă fază, investiția va crea 300 de locuri de parcare.

Locul în care se va ridica cea mai modernă parcare din Buzău este terenul situat între ANAF și BRD, pe locul pe care a funcționat ani buni Palatul Copiilor. Suprafața îi aparține omului de afaceri Ninel Brebeanu, cel care a obținut-o în urma unui schimb de terenuri cu Primăria Buzău.

Acum, investitorul vrea să creeze o parcare subterană și supraterană P+6, care ar schimba complet peisajul actual din centrul orașului. În noua parcare ar urma să încapă în jur de 300 de mașini, însă proiectul poate fi extins.

În momentul de față, pe terenul respectiv funcționează o parcare cu barieră. Tarifele sunt rezonabile, iar locurile de parcare se ocupă de la primele ore ale dimineții.

Municipalitatea nu a avansat un termen pentru începerea construcției, însă primul pas a fost făcut: consilierii municipali au aprobat Planul Urbanistic Zonal, în care este curpinsă noua construcție.

Articolul precedentAutoritățile medicale, în alertă: o nouă suspiciune de gripă
Articolul următorA fost dat verdictul, în cazul bebelușului mort