Accident feroviar, produs marți dimineață  în Gara Buzău. Din primele informații, o femeie  a fost călcată de tren, în zona pasaj depou, victima decedând.


Primele date arată că nu ar fi vorba despre o sinucidere, ci despre un cumplit accident. Femeia s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, ar fi observat că vine trenul, ar fi încercat să revină în zona sigură, însă ar fi căzut și astfel a sfârșit pe sine.
Societatea Transferoviar Călători a transmis că trenul 15072 Galați București Nord va avea întârzieri din cauza accidentului care s-a produs  marți dimineață la intrarea în stația Buzău:  ”Stimați călători, vă anunțăm că trenul 15072 pe relația Galați – București Nord va avea intârzieri din cauza unui accident soldat cu victime, la intrare în stația Buzău. Vă mulțumim pentru înțelegere!”.
Polițiștii au reușit să identifice victima accidentului de tren de marți dimineață. Este vorba despre o femeie de 60 de ani din municipiul Buzău. Oamenii legii merg pe varianta unui accident care a dus la moartea femeii, excluzând ideea unei sinucideri. 
Articolul precedentDe 6 ani, polițiștii buzoieni caută un criminal
Articolul următorPiromanul de pe Bălcescu, trimis în judecată pentru omor calificat