Trans Bus modifică graficele pe  traseele 5,6,7 și 10

În urmă sesizărilor primite atât de la cetățeni, dar și de la unele societăți comerciale, Trans Bus a decis modificarea graficelor de transport, pe traseele 5,6,7 și 10. Schimbările vizează atât orarul, dar și frecvența cu care vor circulă autobuzele. Cele patru trasee sunt printre cele mai solicitate din municipiu.

De la 1 Septembrie, noul grafic de transport al societății Trans Bus se va modifica, deocamdată pe patru trasee. Este vorba de rutele 5,6,7 și 10, unele dintre cele mai solicitate.Schimbările vin ca urmare a dispariției microbuzelor tip maxi-taxi, din oraș, dar și a numeroaselor solicitări, primite atît de la cetățeni dar și de la entități comerciale.

Reprezentanții societății spun că frecvența autobuzelor va spori la orele de vîrf, în speță în intervalele de timp în care călătorii merg sau se întorc de la serviciu.

Se încearcă și rezolvarea spinoasei probleme a biletelor. În afară de tonetele instalate în unele stații, deservite de angajați ai Trans bus, au fost încheiate contracte cu o societate care deține chioșcurile de ziare din municipiu, dar și cu cîteva magazine mari, de unde se pot achiziționa tichete de călătorie.

Mulți buzoieni au reclamat faptul că sunt nevoiți să plătească 3 lei șoferilor, în situația în care au urcat în autobuz de la o stație unde nu era instalată tonetă de vînzare a biletelor.

Articolul precedentBuzăul are un nou subprefect. Generalul Lucian Foca a fost învestit în funcție
Articolul următor100.000 de euro, din bugetul buzoienilor, pentru reconstrucția falezei din Soroca