Metalul Buzău a dat o replică bună la meciul din deplasare cu CSM Focșani, echipă clasată pe locul 2 în play-off-ul seriei a II-a din Liga a 3-a și calificată matematic la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a. Buzoienii au condus cu 2-1 la finalul primelor 45 de minute, dar au pierdut la final cu 3-2, golul victoriei focșănenilor fiind marcat din penalty.

CSM Focșani a deschis scorul în minutul 10. Juncănaru a primit o pasă printre fundașii oaspeților, a șutat de la 15 metri pe lângă portarul Popescu, mingea a lovit bara și a revenit în teren, iar Claudiu Băciuț a trimis în poarta goală, de la 7 metri, 1-0. 

În minutul 30, Sebastian Ghinga a executat o lovitură liberă de la circa 28 de metri, lateral stânga, a centrat în careu, la bara a doua, iar Constantin Stoica s-a înălțat și a trimis cu capul, la colțul lung, aproape de vinclu, 1-1. 

În minutul 42 Pavel a pasat în stânga pentru Antonio Marcu, iar tânărul jucător al Buzăului a centrat pe 6 metri, de unde Adrian Moldovan a reluat cu capul sub transversală, 1-2.

Metalul Buzău s-a menținut la conducere până în minutul 69, când Manu a preluat o minge la 30 de metri lateral stânga, a intrat până în careu și de la 7 metri a șutat puternic, sub transversală, 2-2. 

În minutul 77 Bratu a executat o lovitură loberă din propria jumătate de teren și a trimis în adâncime pentru Predoiu, care a fost faultat în careu de portarul Popescu, iar centralul a dictat penalty. Alexandru Taciuc a executat lovitura de la 11 metri, în dreapta, Popescu a ghicit colțul, dar nu a reușit să pareze șutul și CSM Focșani a trecut la conducere pe tabela de marcaj, scor 3-2, rezultat care s-a înregistrat și la finalul partidei.

CSM Focșani: Lazăr – Juncănaru, Bratu, Panaite, Negoiță (min. 38 Dascălu), Strătilă (min. 82 Dobrescu), L. Stoica, Taciuc, Manu, Pasăre (min. 75 Predoiu-min. 75), Băciuț.

Metalul Buzău: R. Popescu – Spătaru (min. 60 Stănică), Ghinga, Nedelcu, Șt. Păun (min. 89 Al. Sandu), Manea, C. Stoica, Marcu, Atomei (min. 60 Zamfirescu), Moldovan (min. 60 C. Petre), Al. Pavel (min. 73 Iacob).

 

 

Sursa: Realitatea de Buzau