Medicii buzoieni luptă să o țină în viață pe femeia de 31 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatent, la primele ore ale dimineții. Pacienta este intubată și va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

„Victima a accidentului rutier a fost transportată la U.P.U. în stare foarte gravă. Aceasta a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu fractura de bazin, de gambă dreaptă, fractură occipitală, iar în acest moment este intubată. Medicii au hotărât transferul pacientei la Spitalul Floreasca din Capitală.”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.La ora redactării acestei știri, reprezentanții Spitalului făceau demersuri pentru a asigura transferul pacientei la București fie cu un elicopter SMURD, fie cu o ambulanță SAJ.

Azi-dimineață, în jurul orei 06:00, buzoianca de 31 de ani merge către serviciu în momentul în care a fost acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul, un râmnicean în vârstă de 51 de ani, nu ar fi observat că femeia se angajase în traversare și a lovit-o în plin. Accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor, în apropiere de intersecția cu strada Hangarului. Poliția a deschis dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedent39 de posturi, scoase la concurs la Spitalul Săpoca
Articolul următorA sechestrat un tânăr și l-a snopit în bătaie timp de mai multe ore