În ziua de 03 decembrie a.c., în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza de competenţă, poliţiştii de ordine publică de la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu jandarmi, au depistat un tânăr de 27 de ani, din Bucureşti, care oferea spre vânzare mai multe parfumuri.

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit mai multe flacoane de sticlă cu parfum ce aveau inscripţii şi însemne asemănătoare cu cele a 8 mărci cunoscute. Astfel, bucureşteanului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Recipientele cu parfumuri au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii caracterului original sau contrafăcut al acestora.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPoliţiştii buzoieni au aplicat peste 140 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice
Articolul următorDosar penal pentru braconaj cinegetic