Boxerul buzoian Radu Tescan, vicecampion național de cadeți

La nici un an de cand a pasit pentru prima data intr-o sala de box, Radu Tescan a reusit o evolutie de exceptie, la Campionatele Nationale de Cadeti de la Satu Mare. Buzoianul legitimat la SCM Gloria a ajuns pana in finala competitiei eliminand mai multi sportivi pregatiti in centre cu traditie in boxul romanesc.

Performanță surprinzătoare, pentru boxul buzoian. Radu Tescan a obținut medalia de argint la Campionatele Naționale de Cadeți de la Satu Mare, în contextul în care se pregătește doar de cîteva luni. Tînprul pugilist a fost inițiat în nobila artă de frații Dinu, odată cu inaugurarea Golden Gym Academy.

Dacă însăși calificarea în semifinale constituia o performanță notabilă, buzoianul a continuat parcursul excelent, cu o victorie în fața libanezului Ahmed Rahym, sportiv pregătit de Titi Tudor „Prosop”. În finală, Tescan a fost învins de un sportiv mult mai experimentat, Ionuț Cotescu de la CSM Slatina.

Radu Tescan se pregătește la Golden Gym, sub îndrumarea fraților Dinu și a Mariei Răducan. În competiții, evoluează sub culorile recent înființatei secții de box de la Gloria Buzău

Articolul precedentÎncă un hop trecut cu bine de Gloria
Articolul următorUn taximetrist beat a lovit 2 mașini și s-a înfipt în peretele stadionului