Pe site-ul Ministerului Justitiei apare un peoict privind actualizarea unor date de identificare si aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru constructia unui penitenciar.

Proiectul Hotararii Guvernului privind actualizarea datelor de identificare a unor imobile apartinand domeniului public al statului, transmiterea acestora din administrarea Ministerului Justitiei, pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice proiectul Hotararii Guvernului privind actualizarea datelor de identificare a unor imobile apartinand domeniului public al statului, transmiterea acestora din administrarea Ministerului Justitiei, pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor,  in administrarea Penitenciarului Focsani, precum si pentru achizitia unui studiu de fezabilitate destinat construirii unui penitenciar in comuna Unguriu, judetul Buzau.

 

Articolul precedentRevoltă la un liceu din Buzău după o decizie radicală a Inspectoratului Școlar
Articolul următorBărbat căzut în fîntînă, la Glodeanu Siliștea