Marți seara, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, în fața a doar câtorva zeci de spectatori, a avut loc ultimul meci din sezonul regular a Ligii 1, între Luceafărul Buzîu și West Deva, ocupantele locurilor 6, respectiv 5. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Deva, scor 3-4 (1-3), asta deși Luceafărul a avut mai multe momente în care au avut o posesie mai bună, dar nu a fructificat situațiile de gol pe care le-au avut.

ACS West Deva a deschis scorul în minutul 10, prin Brașoveanu, care a înscris de la 2 metri după o pasă a lui Stoica. În minutul 11 oaspeții au făcut 0-2, prin golul marcat de R. Radu. În minutul 13 gazdele au redus din handicap prin golul lui Dumitrovic, cel care a greșit la golul doi al celor de la Deva. În minutul 18 Stoica a refăcut diferența de două goluri, reușind să înscrie din 6 metri, ușor lateral stânga, pe lângă portarul Buzăului și scorul la pauză a fost 1-3. 

În minutul 26 West Deva a marcat pentru 1-4, după o minge pierdută la centrul terenului de portarul Dospinescu, în fața lui Florea, care a marcat pentru oaspeți. În minutul 30 Luceafărul a marcat prin Borziu, din pasa lui Isac, iar în minutul 35 Paul Isac a redus handicapul la doar un gol după un șut din vole, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Buzoienii au sperat până la final că pot obține măcar un rezultat de agalitate, dar scorul a rămas 3-4 la finalul celor 40 de minute de joc efectiv.

Echipa buzoiană a încheiat sezonul regular pe locul 6, cu 6 puncte, iar în prima etapă din turul suplimentar va juca în deplasare, la Autobergamo Deva, duminică, 29 ianuarie, de la ora 17.00.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAlfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși
Articolul următorPolițiști de imigrări au emis 480 de permise pentru beneficiarii de protecție temporară, în cazul unor cetățeni ucraineni