La Buzău, pietonii își pot spăla mâinile cu apă și săpun după ce coboară din autobuz ori înainte să ajungă acasă de la cumpărături. Primăria a anunțat că va monta câteva zeci de lavoare mobile în punctele aglomerate, inclusiv în stațiile de autobuz.

Montarea unor lavoare stradale în locurile aglomerate de pe raza municipiului Buzău se numără printre noile măsuri de luptă împotriva coronavirus luate luni la nivelul Primăriei Buzău.

„Am luat toate cele 50 de lavoare mobile disponibile la Dedeman. Le vom monta în locurile cele mai aglomerate din Buzău. La intrarea în piețe, în stațiile de autobuz, în centru, etc. Vor avea apă și săpun pentru ca buzoienii să se spele pe mâini înainte de a se îndreptate spre casă”, a anunțat luni primarul Constantin Toma.

Edilul șef a anunțat, de asemenea, că va începe montarea de dozatoare cu dezinfectant în blocurile din Buzău, așa cum a solicitat duminică seară guvernul prin Ordonanța Militară nr. 4.

O altă noutate e obligarea instituțiilor publice și a agenților economici din oraș de a amplasa covorașe impregnate cu dezinfectant la intrarea în spațiile închise.

Articolul precedentEfectele crizei coronavirusului. Sute de buzoieni, concediați
Articolul următorUn magazin din Unguriu s-a făcut scrum