Autoritățile buzoiene au lăsat heleșteul din Crîng în paragină

Parcurile ar trebui să fie locuri în care să te relaxezi și să te plimbi liniștit, dar și puncte de atracție pentru turiști. Ei bine, la Buzău, cel mai pare parc din oraș s-a transformat într-un loc care stă prost la capitolul curățenie și întreținere. Heleșteul, altă dată principala atracție a Crîngului s-a transformat într-o baltă mizerabilă, plină de alge, bălării și gunoaie. Din cauza vegetației care a năpădit suprafața apei,  nici debarcaderul nu mai poate funcționa, în contextul în care o plimbare cu barca sau hidrobicicleta ar fi imposibilă.

Nici puținii turiști care ajung în  Crîng n-au o părere mai bună, despre aspectul heleșteului.  Cei mai mulți dintre ei se miră, văzînd că un loc cu un potențial uriaș este lăsat în paragină de cei care ar trebui să se ocupe de întreținere.

Recent, societatea Urbis a achiziționat o motocoasă acvatică, în valoare de 90 000 euro. Mașinăria destul de piperată la preț ar fi trebuit să rezolve problemele cu care se confruntă lacurile buzoiene. Deocamdată, însă, heleșteul din Crîng nu pare a fi o prioritate pentru primărie.

Articolul precedentSpecialisti din 5 tari participa la Congresul civilizaţiei şi culturii daco-române de la Buzau
Articolul următorBolnav fugit de la Săpoca ! A fost prins după cîteva ore