În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele au reținut un tânăr de 19 de ani, din localitatea Padina, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol.

Din cercetări a rezultat că, în ziua de 12 august a.c., bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul unei femei de 47 de ani, din Padina şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei ei. În baza materialului probator administrat, polițiștii l-au depistat și reținut pe tânărulul dornic de aventuri amoroase.

La scurt timp de la momentul în care a încercat să-și violeze vecina, tânărul amorez a călcat într-un cui. Deși avea rană deschisă, el nu a mers la spital, sperând că rana se va vindeca de la sine. Numai că leziunea s-a infectat iar când a ajuns la spital era atât de grav încât medicii au fost la un pas de a-i amputa piciorul.

După ce s-a vindecat și a fost externat, individul din Padina a fost luat pe sus de polițiști și trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Pogoanele.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentDoi bucureşteni reținuți după ce au au prezentat acte false la contractarea unor telefoane mobile
Articolul următorMinisterul Sănătății a anunțat procedura de efectuare a testării rapide antigen din salivă a elevilor