Astăzi, 15 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău, conform informațiilor oferite de Prefectura Buzău, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 7577, iar numărul de persoane vindecate de Covid-19 de la începutul pandemiei este de 6395.

Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns astăzi la 195 persoane. Numărul de persoane în carantină la domiciliu este astăzi de 826, iar alte 826 persoane se află în izolare la domiciliu.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 60 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

În cadrul acțiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de peste 14000 lei.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedent15 decembrie: 6.171 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2! Situația din fiecare județ
Articolul următorCHECK-IN. Sfidare în pandemie, zeci de oameni la chefuri private