Liderul unui clan de interlopi din Chitila a fost asasinat în Statele Unite ale Americii. Bărbatul a fost împușcat mortal, după ce ar fi intrat în conflict cu un interlop din Buzău. Victima a primit primul ajutor chiar de la polițiștii americani care au ajuns la fața locului înaintea ambulanței și care l-au găsit pe acesta întins pe trotuar, într-o baltă de sânge, conform informațiilor publicate de gandul.info. 

Scenele dramatice au fost filmate de unul dintre martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre polițiști îi face, cu putere, masaj cardiac. Intervenția a avut efect, iar bărbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, era urmărit internațional de autoritățile române încă din anul 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie.

Acesta a reușit să ajungă în Statele Unite înainte ca autoritățile române să-i pronunțe sentința. Bărbatul a ajuns chiar în Los Angeles. Aici, el s-a asociat cu alte personaje controversate și ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român din Buzău. Bărbatul în vârstă de 42 de ani era fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan Sadoveanu, din Chitila.

Pentru că ar fi fost păcălit cu 200.000 de dolari, bărbatul din Buzău a decis să-l execute pe Alișor Sadoveanu. Buzoianul ar fi avut de gând să împuște toate persoanele prezente. După crimă, interlopul care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins de poliția americană. 

Trupul interlopului va fi repatriat în zilele următoare, costurile de 30.000 de dolari urmând a fi suportate de familie. 

 

Sursa: Realitatea de Braila