Penultimul meci al etapei a 8-a a Ligii a 2-a, dintre Unirea Constanța și Gloria Buzău, disputat pe stadionul din Clinceni, a adus surpriza rundei! Gazdele, cu o singură victorie înaintea jocului programat luni, 3 octombrie, de la ora 16.00, au câștigat cu 3-1 (0-0) meciul cu Gloria Buzău. 

Buzoienii au fost la controlul partidei în primele 45 de minute, dar pe finalul meciului lucrurile s-au schimbat și Unirea Constanța a marcat de 3 ori, în timp ce elevii lui Cristi pustai n-au reușit decât înscrierea golului de onoare, în minutul 90+6!

După primele 10 minute din repriza a doua, Unirea Constanța a început să conteze pe faza de atac și a marcat pentru 1-0 în minutul 63, prin Andrei Pandele, după o fază prelungită de atac. Gloria Buzău a urcat liniile, iar reușitele de 2-0 și 3-0 pentru Unirea Constanța au venit în urma unor mari probleme ale fundașilor echipei lui Pustai. Tabela s-a modificat pentru a doua oară în minutul 88, când Andrei Chirițoiu a profitat de o eroare a buzoienilor, și cu un șut pe jos l-a învins pe Stoian, mingea trecând pe sub porarul Gloriei. Apoi, în minutul 90+2, Luca Mitrică a făcut o cursă incredibilă, a recuperat o minge la 20-25 de metri de propria poartă, a trecut de doi jucători ai Gloriei Buzău și l-a învins pe Stoian cu un șut în vinclu, de la 18 metri.

Pe final, cu cele trei puncte asigurate, Unirea Constanța nu a mai forțat și a dat posibilitatea oaspeților să marcheze golul de onoare. Răzvan Matiș a trimis din prima, cu dreptul, de la 16 metri, în urma unei lovituri de colț care a fost respinsă în primă fază de fundașii Unirii Constanța.

Gloria Buzău rămâne pe locul 8, cu 13 puncte, iar etapa viitoare are meci acasă, marți, 11 octombrie, de la ora 17:00, în încheierea rundei a 9-a, cu CS Comunal Șelimbăr. 

Unirea Constanța: Rz. Udrea  – Cireșoiu, R. Gab. Zamfir, Tălmaciu (Cană 46′), Șuteu, Al. Enache (Arnold 50′) – Pandele, Ciuciulete, Lăcătuș (L. Mitrică 74′) – Rob. Tudor (Chirițoiu 46′), Ardelean (Longher 60′). 

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliță, Vîrtej, A. Lopez, R. Uțiu – Gaitan (Dudu 71′), Trebotic (Cârstocea 65′), Honciu – Cr. Ciobanu (Al. Munteanu 65′), Boiciuc, Neicuțescu (Val. Alexandru 71′)

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentȘoferi scoși din trafic pentru infracțiuni la regimul rutier
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET