Un adolescent de 15 de ani din comuna buzoiană Balta Albă, acuzat de tâlhărie calificată, a fost arestat preventiv după ce în urmă cu mai bine de o lună a intrat în locuința unei consătence, și, amenințând-o cu bătaia, i-a furat acesteia o sumă importantă de bani.

Pe 11 noiembrie, o femeie de 72 de ani, din comuna buzoiană Balta Albă, a reclamat la Poliție că în urmă cu o noapte, în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută i-a pătruns în locuință, a amenințat-o a agresat-o, după care i-a furat suma de 5500 de lei.

Fapta a fost sesizată Poliției în ziua de 11 noiembrie a.c. O femeie de 72 de ani, din Balta Albă, a sesizat că în seara de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, în locuința sa ar fi pătruns o persoană necunoscută care, prin acte de violență, i-ar fi sustras suma de 5500 lei.Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției de poliție rurală Râmnicelu, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea agresorului”, a precizat IPJ Buzău.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a rezultat că principalul bănuit de comiterea faptei este adolescentul, în vârstă de 15 ani, din Balta Albă, care ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Adolescentul aflase că femeia are bani în casă de la o rudă a acesteia, care știa unde ar putea fi păstrați. Tânărul delicvent a mers direct acolo și a căutat până a găsit întreaga sumă păstrată de bătrână. Pentru fapta sa, adolescentul de 15 ani a fost arestat preventiv.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAmbii senatori PSD de Buzău în conducerea grupului senatorial al social democraților
Articolul următorAlexandra Păcuraru, însărcinată din nou: „Este cel mai frumos cadou de Sărbători! Familia este cea mai de preț comoară”