În această seară, în jurul orei 18.00, un incendiu a izbucnit la un depozit de mobila, din zona industrială de pe Șoseaua Spătarului. Incendiul s-a extins la o a doua clădire în care erau depozitate materiale textile.

Incendiul se manifesta pe o suprafață aproximativ 250 mp și a fost localizat iar pompierii lucrează la lichidarea acestuia.

La fața locului de afla peste 20 de Subofițeri și doi ofițeri cu 4 ASAS, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o cisternă și o ambulanță SMURD, toate forțele fiind din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la depozit, arzând toată mobila din interior, focarul cuprinzând totodată și clădirea invecinată în care erau depozitate materiale textile.

În același timp, datorită mobilizării rapide a pompierilor buzoieni, celelalte clădiri învecinate, situate foarte aproape de cea incendiată, au fost salvate împreună cu bunurile ce se aflau înăuntrul acestora, în acest moment incendiul fiind localizat, lucrându-se la lichidare” transmite Vlăduț Pârvu, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

ImagineImagine
Sursa: Realitatea de Buzau